Bahasa Melayu | English   | Lain-Lain Bahasa  
Arial| Verdana| Comic Sans Yellow Background Green Background Blue Background Red Background font_big font_middle font_small marron green blue refesh
header_new__logo

Tawaran Mengikuti Seminar Future Thinking / Scenario Planning (FTSP) Bagi Pegawai Kumpulan Pengurusa


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

YBhg. Datuk/Dato’/Tuan/Puan,

TAWARAN UNTUK MENGIKUTI SEMINAR FUTURE THINKING/ SCENARIO PLANNING (FTSP) BAGI PEGAWAI KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL GRED 41 – 44 TAHUN 2018

 
Dengan segala hormatnya saya merujuk surat daripada JPA(I)178/1/5-12 (1) bertarikh 7 Jun 2018 mengenai perkara yang tersebut di atas.
 
2.         Sukacita dimaklumkan bahawa JPA telah mempelawa pegawai-pegawai Kumpulan Pengurusan dan Profesional Gred 41 hingga 44 di KKM yang berminat untuk mengikuti Seminar Future Thinking/ Scenario Planning (FTSP) Tahun 2018.
 
3.         Objektif seminar ini adalah untuk memberi pendedahan awal kepada pegawai-pegawai berkaitan konsep Future Thinking/ Scenario Planning (FTSP), langkah-langkah dan prosesscenario planning, meningkatkan pemahaman berkaitan enam model/pendekatan membina senario dan meningkatkan pengetahuan serta keupayaan melaksanakan scenario planning untuk organisasi.
 
4.         Untuk makluman YBhg. Datuk/ Dato’/ Tuan/ Puan juga, seminar ini akan diadakan seperti ketetapan berikut:
 
                               Tajuk      : Future Thinking/ Scenario Planning (FTSP)
Tarikh     : 12 Julai 2018 (Khamis)
Masa       : 8.00 pagi
                                                                                                   Tempat   : Putrajaya International Convention Centre (PICC)
SURAT PENCALONAN
LAMPIRAN


 
5.         Sehubungan itu, pegawai-pegawai yang berminat untuk menyertai seminar tersebut boleh mengisi Lampiran A yang disertakan dan mengemukakannya kepada Puan Noorfizawati Binti Saidin (noorfizawati@moh.gov.my) atau kepada Cik Mimie Aryani Binti Roslan (mimiearyani@moh.gov.my) selewat-lewatnya pada 26 Jun 2018 (Selasa).
 
6.         Kerjasama yang diberikan oleh pihak YBhg. Datuk/ Dato’/ Tuan/ Puan dalam perkara ini didahului dengan ucapan terima kasih.
 
Sekian.


Kemaskini pada 2018-06-11 14:58:42 daripada Admin404

  •  
  • Email this page